Salata cu cus-cus

de cristeena20 in Salate, 15 Mar 2014 | 7490 vizualizari

 

Este o salata usoara dar consistenta ce merge foarte bine ca si garnitura alaturi de carne sau preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de cus-cus (din acela marunt special care se face instant)
  • 1 cana supa de pui /sau apa fierbinte
  • 2 rosii bine coapte
  • 1/2 ceapa medie
  • ardei gras verde (1/4)
  • 1 castravete
  • 3-4 frunze de salata verde
  • sare, piper, ulei de masline , otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cus-cus:

- Punem apa /supa la fiert si turnam peste cus-cus si lasam 5 minute. Apoi amestecam usor cu o lingura sa se desfaca boabele . 

- Rosiile le taiem cubulete; la fel procedam cu ardeii si cu castravetele ; ceapa o tocam marunt iar salata verde o taiem fasii.

- Amestecam toate ingredientele si la final temperam cu sare, piper, ulei de masline si otet. 

- Se serveste alaturi de carne sau preparate din carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

bianca92 1

16.03.2014, 01:39

niciodata nu m-am gandit sa folosesc cus-cus in salata dar e o idee buna

MotanLaOale 1

16.03.2014, 09:46

Panacris 1

25.03.2014, 08:11

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata Rio Mare, cu cus-cus